Російські окупанти обстріляли Нікопольський район, загинули 11 людей, 13 поранені
Російські окупанти обстріляли Нікопольський район, загинули 11 людей, 13 поранені

Російські окупанти обстріляли Нікопольський район, загинули 11 людей, 13 поранені

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Окупанти обстріляли Нікопольський район, загинули 11 людей, 13 поранені. Ворог двічі обстріляв район з "Градів", скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram, передає УНН.

Цитата

"Трагічна ніч... У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила - 13. Ворог двічі обстріляв район з "Градів". Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках", - зазначив він.

Деталі

Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро - у лікарні, семеро з них у важкому стані.

У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.

Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч марганчан без світла. Працюють аварійні бригади електриків.

У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома.

У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу.

Нагадаємо 

Російські окупанти тричі стріляли з "Градів" по Нікополю. У місто прилетіли 120 реактивних снарядів. Постраждав працівник одного з підприємств.

Теги по теме
Украина Россия война Обстрел Днепр и Днепропетровщина
Источник материала
Поделиться сюжетом