"Дочка" європейського лоукостера в ОАЕ відновлює польоти до росії через "попит пасажирів"
"Дочка" європейського лоукостера в ОАЕ відновлює польоти до росії через "попит пасажирів"

"Дочка" європейського лоукостера в ОАЕ відновлює польоти до росії через "попит пасажирів"

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Wizz Air Abu Dhabi, дочірня компанія Wizz Air в Об'єднаних Арабських Еміратах, відновлює польоти до росії. За словами представників компанії, рішення є відповіддю на попит пасажирів. Про це інформує УНН, посилаючись на CNN.

Деталі

Національний перевізник ОАЕ Wizz Air Abu Dhabi оголосив про відновлення польотів з Абу-Дабі до Москви. Пасажири вже можуть придбати квитки на рейси з 3 жовтня 2022 року.

Представник Wizz Air повідомив, що компанія діє відповідно до національних правил і політики ОАЕ.

"Авіакомпанія відновлює свою роботу в Москві, щоб задовольнити попит на подорожі для пасажирів, які бажають літати в росію та з росії до столиці ОАЕ. Усі національні авіакомпанії ОАЕ зараз здійснюють прямі рейси до росії", - повідомив він.

Водночас представник зазначив, що інші дочірні компанії, Wizz Air Hungary і Wizz Air UK, наразі польотів до росії не здійснюють, оскільки рейси з Великої Британії та країн Євросоюзу до Москви заборонені.

Поки невідомо, чи зрозуміють пасажири різницю між авіакомпаніями. Консультант із зв’язків з громадськістю у кризових ситуаціях Марк Борковскі розповів CNN, що конкуренти Wizz уважно спостерігатимуть за цим кроком.

"Тепер ми починаємо спостерігати, як низка брендів починає перевіряти свою рішучість, і в міру того, як події затягнуться, сигнали доброчесності поступляться місцем комерційним намірам", - сказав він.

Раніше

На початку березня у межах західних санкцій проти рф за вторгнення в Україну 38 країн закрили повітряний простір для російських літаків.

Теги по теме
Россия санкции
Источник материала
Поделиться сюжетом