19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Запоріжжі запустили проект з фізичної адаптації дітей через плавання
У Запоріжжі запустили проект з фізичної адаптації дітей через плавання

У Запоріжжі запустили проект з фізичної адаптації дітей через плавання

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Більше 100 дітей в Запоріжжі беруть участь у проекті "Фізична адаптація через плавання". Проект планують поширити і на інші регіони країни. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив плавець, призер Олімпійських ігор та громадський діяч Денис Силантьєв, передає УНН.

Цитата

"Більше 100 дітей в Запоріжжі беруть участь у проекті "Фізична адаптація через плавання", який ми сьогодні презентували! Згодом він буде поширений на інші регіони країни!" – написав Силантьєв.

За словами громадського діяча, діти зможуть пройти фізичну, психологічну, оздоровчу реабілітацію через плавання.

"Сьогодні мої наукові напрацювання із теорії переходять в практику, я безпосередньо використовую реабілітаційні та адаптаційні методики із своєї кандидатської дисертації. Хочу подякувати партнерам, які допомогли в організації заходу. Вдячний компанії Метінвест за підтримку, яку вони надали для реалізації цього важливого проекту", – написав Силантьєв.

Він також зазначив, що реалізації заходу сприяли міський голова Маріуполя, засновник проекту "ЯМаріуполь" Вадим Бойченко, голова Запорізької обласної ради Олена Жук та проректор з освітнього процесу та інвестиційної діяльності Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії Елліна Позднякова-Кербятєва.

Силантьєв додав, що проект лише розпочався то попереду ще багато новин. 

Источник материала
Поделиться сюжетом