19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лілія Ребрик повернулася на телебачення
Лілія Ребрик повернулася на телебачення

Лілія Ребрик повернулася на телебачення

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно втратила роботу на телебаченні, знову виходитиме в ефір ранкового шоу. Після припинення мовлення каналу «Україна», де Лілія багато років працювала у «Ранку з Україною», вона з'явиться в аналогічному проекті молодого каналу «Дом», який був орієнтований на аудиторію на окупованих територіях України.

У шоу «Ранок вдома» Ребрик стане со-ведучою актора Костянтина Октябрського, відомого за серіалом «Кріпосна» та актриси «Мамахохотала шоу» Ірини Хоменко. Ранковий проект виходитиме за канонами жанру: з гостями у студії, корисними порадами та історіями простих українців.

«У цей важкий час так хочеться добрих новин та емоцій, — каже Лілія Ребрик. — І тому моя майбутня зустріч з глядачами стає зараз у мільйон разів бажанішою! Я щаслива, що скажу їм: „Доброго ранку!“ Потім це, мабуть, буде одним із моїх найтепліших спогадів цього воєнного періоду! Отже, ми прокидатимемось разом, говоритимемо про найважливіше у нашому житті, разом переживатимемо радощі і, на жаль, горе, згуртуємось ще сильніше, витримаємо, вистоїмо і будемо разом йти до перемоги!»

Відомо, що до війни однією з ведучих шоу «Ранок вдома» була популярна актриса Настя Касилова, яка була змушена тимчасово залишити країну. До речі, незважаючи на нове місце роботи, Лілія Ребрик так і не змінила свій статус у мережі Instagram, де вона досі ведуча вже не існуючого каналу.

Источник материала
Поделиться сюжетом