Кириленко: евакуація дітей з Донецької області триває щодня
Кириленко: евакуація дітей з Донецької області триває щодня

Кириленко: евакуація дітей з Донецької області триває щодня

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Голова Донецької ОВА Павло Кириленко під час брифінгу повідомив, що в Донецькій області процес евакуації дітей триває щодня, наразі в області залишається понад 36 тисяч дітей, передає УНН.

Цитата

"На Донеччині проживали близько 200 тисяч дітей до 18 років. Зараз залишається 36 тисяч 332 дитини. Процес евакуації дітей триває щодня", - сказав він.

Також Кириленко додав, що на момент суттєвого зниження температури всі діти з батьками будуть евакуйовані. Особливу увагу надаватимуть тим, хто проживає на лінії фронту.

"Жоден житель Донеччини не залишиться напризволяще. Так. Є вихід з зон комфорту. Так. Людям важко і дуже складно залишати свої господарства і будинки, але вони повинні розуміти, що так набагато ефективніше зможе діяти військова влада на місці", - наголошує голова ОВА.

Він також зазначив, що особливо в області дбають про евакуацію дітей, які залишаються в дитячих будинках сімейного типу.

Кириленко додав, що від початку війни на Донеччині залишаються зруйнованими або пошкодженими 78 житлових будинків та 622 заклади освіти.

Нагадаємо

Поліція Донеччини проводить евакуацію населення і за місяць вдалося вивезтипонад 1900 багатодітних родин.

Теги по теме
война Дети Донецкая область эвакуация
Источник материала
loader
loader