USDT як альтернатива долару: коли варто і не варто купувати Tether
USDT як альтернатива долару: коли варто і не варто купувати Tether

USDT як альтернатива долару: коли варто і не варто купувати Tether

Сучасний світ зіткнувся з необхідністю пошуку альтернативи долару США, як валюти, здатної гарантувати високий рівень стабільності для власника.

Актуальною ця проблема є і в Україні, де зараз можуть виникнути труднощі в придбанні долара США. Чудовим вирішенням цього питання може стати придбання криптовалюти, зокрема, USDT.

Що таке USDT?

USDT (Tether) належить до категорії стейблкоїнів. Стейблкоїн - це криптовалюта, ринкова вартість якої прив'язана до вартості певного активу і має мінімальну волатильність курсу. Найпопулярнішими є стейблкоїни, забезпечені фіатом у співвідношенні 1:1.

Usdt курс забезпечується компанією Tether Limited у пропорції 1:1 (до долара США) за рахунок резервних активів, а кількість монет обмежена безпосередньо фізичними активами компанії. Будь-яку суму в доларах можна моментально конвертувати в USDT криптовалюту, і далі легко зберігати, обмінювати, продавати тощо.

По суті, USDT - це цифрова валюта, яка пропонує всі переваги криптовалютних активів і при цьому не наражає власника на ризики, пов'язані з високою волатильністю.

Як купити USDT на WhiteBIT?

На WhiteBIT купівля криптовалюти USDT відбувається всього в кілька простих кроків і не займає багато часу. Для цього потрібно:

- зареєструватися на WhiteBIT;
- пройти процедуру KYC (українці можуть зробити це за хвилини за допомогою сервісу Дія);
- перейти у вкладку “Баланси”, вибрати “Основний” і поповнити рахунок у гривні за допомогою відповідної для вас платіжної системи;
- у розділі “Торгівля” розмістити ордер і придбати USDT.

SMART-стейкінг USDT на WhiteBIT

Володіння USDT дозволяє отримувати пасивний дохід без найменших труднощів завдяки програмі SMART Staking на WhiteBIT. За аналогією з банківськими депозитами на вибір користувача представлено комплекс планів з обумовленими ставками і термінами.

Відкрити план можна на періоди в 10, 20, 30, 90, 180 і 360 днів. Відсоткові ставки відрізняються залежно від тривалості обраного плану. Наприклад, внісши 1000 USDT на план на 360 днів ви отримаєте 30% річних, тобто 300 USDT.

SMART-стейкінг в USDT пропонує набагато вищі відсотки, ніж може отримати власник долара США в традиційному банку, що робить використання USDT як інструменту для пасивної торгівлі набагато вигіднішим.

Високі відсотки забезпечуються доходами WhiteBIT від маржинальної торгівлі, що гарантує отримання користувачами свого доходу. Безпека переданих на зберігання коштів гарантується комплексом вжитих біржею заходів захисту від будь-яких атак на сервіс.

Всупереч усталеній думці, альтернативи долару США все ж є. Сучасні реалії дають ясно зрозуміти, що для сучасних людей найзручнішою і найзрозумілішою заміною фіатних коштів буде USDT. Зручні сервіси WhiteBIT дають можливість розпоряджатися власними коштами в будь-який момент і не переживати про труднощі, пов'язані з традиційною валютою.

При цьому варто пам'ятати, що з USDT ви можете і збільшити свій капітал, а зараз саме час задуматися про додатковий заробіток для власної фінансової безпеки.

Источник материала
Поделиться сюжетом