У Каліфорнії сталася пожежа на виробництві акумуляторів Tesla
У Каліфорнії сталася пожежа на виробництві акумуляторів Tesla

У Каліфорнії сталася пожежа на виробництві акумуляторів Tesla

КИЇВ. 21 вересня. УНН. В США здійнялася пожежа на виробництві, де використовуються акумуляторні блоки виробництва Tesla. Вона призвело до закриття частини шосе у Каліфорнії. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Ця пожежа сталася приблизно через рік після чергової пожежі, яка спалахнула в акумуляторному блоці Tesla "Megapack" в Австралії під час тестування одного з найбільших у світі проектів зберігання енергії. На місці працюють пожежники.

Електроенергокомпанія повідомила, що після виявлення проблеми системи безпеки автоматично відключили сховище акумуляторів від електричної мережі, і що внаслідок пожежі ніхто з персоналу не постраждав.

Сама ж Tesla не дала коментарів.

Tesla отримує більшу частину доходу від свого бізнесу електромобілів, але генеральний директор Ілон Маск пообіцяв розширити свій бізнес сонячної енергії та накопичувачів акумуляторів приблизно до такого ж розміру, як і автомобільний бізнес у довгостроковій перспективі.

Минулого року Tesla почала будівництво свого заводу в Латропі, штат Каліфорнія, для виробництва великомасштабної акумуляторної батареї Megapack там і відбулася пожежа.

Нагадаємо

Ілон Маск продав акції Tesla на близько 7 млрд доларів.

Теги по теме
пожар Tesla
Источник материала
Поделиться сюжетом