"Джон Вік" Кіану Рівз розкрив подробиці свого документального проекту: "Фінансова криза"
"Джон Вік" Кіану Рівз розкрив подробиці свого документального проекту: "Фінансова криза"

"Джон Вік" Кіану Рівз розкрив подробиці свого документального проекту: "Фінансова криза"

Фанат автоспорту та зірка Голлівуду Кіану Рівз знімає документальний фільм про Формулу-1, про пам'ятний тріумф Brawn GP у 2009 році.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Цю публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

Команда з Бреклі поринула у хаос, коли Honda пішла зі спорту на тлі фінансової кризи 2008 року. В результаті команда опинилася на межі банкрутства, а її гонщики, Дженсон Баттон та Рубенс Баррікелло, не знали що робити.

Проте викуп керівництва існуючими босами команди Россом Брауном та Ніком Фраєм зберіг його. Команда змінила назву на Brawn GP і, незважаючи на безліч звільнень, посіла своє місце у стартових ґратах на 2009 рік.

Формула-1, фото GettyImages

Незважаючи ні на що, Браун домінував на ранніх стадіях сезону, а Баттон досяг значного лідерства в чемпіонаті, від якого він ніколи не відмовлявся. Успіх Брауна того року увійшов до фольклору Формули-1 і стане предметом документального фільму Disney+, який вийде наступного року.

Документ буде підготовлений зіркою «Матриці» Кіану Рівзом, який цього року відвідав Гран-прі Великобританії в рамках місії зі встановлення фактів. Він був із Брауном, нині керуючим директором F1, та Баттоном.

«Ви знаєте обставини того сезону. Фінансова криза», - сказав Рівз The Sun. «Наша історія про те, як Honda йде з Формули-1, і про Росса Брауна, який приєднався до Honda півтора роки тому. Були звільнення. Вони не мали великих фінансів. Вони стали самостійною командою. Як вони брали участь у чемпіонаті світу? Це, безперечно, історія людей. Це про пристрасть. Я думаю, що деякі теми та вікна, які ми розкриваємо людям у цій історії, незалежно від того, чи є ви фанатом перегонів, чи просто любите спостерігати за людською історією та боротьбою за подолання, сподіваюся, це допоможе».

Кіану Рівз: скрін з фільму

Про роботу з Баттоном Рівз додав: «Дженсон був дуже щедрий зі своїм часом та думками. Він поділився з нами історією і тим впливом, який на нього вплинув. Як це його завело. Я не хочу вкладати його слова, але склалося враження, що він хотів виграти не тільки для себе, а й для свого батька. Я думаю, ми бачили цю пристрасть у Бразилії, коли він виграв чемпіонат».

Баттон, який зараз живе у США, дуже радий брати участь у проекті.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кіану Рівз став "тамадою" у простому сільському пабі.

Нагадаємо, приквел "Джона Віка" буде присвячений готелю "Континенталь".

Источник материала
Поделиться сюжетом