За час повномасштабної війни МХП передав на благодійність своєї продукції на майже 750 млн грн
За час повномасштабної війни МХП передав на благодійність своєї продукції на майже 750 млн грн

За час повномасштабної війни МХП передав на благодійність своєї продукції на майже 750 млн грн

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Від початку повномасштабної війни в Україні агрохолдинг МХП направив на благодійність майже 13 тис. тонн своєї продукції на загальну суму близько 750 млн грн. Про це розповів керівник департаменту корпоративної соціальної відповідальності компанії МХП Павло Мороз у своєму блозі на AgroPortal, передає УНН.

Деталі

Мороз зазначив, що підприємства МХП, попри воєнні дії, не зупиняли свою діяльність, забезпечивши стабільність виробничих процесів. Це дозволило забезпечити допомогою тих, кому вона необхідна.

Цитата

“Це дозволило в перший місяць війни забезпечити продуктами харчування в якості благодійної допомоги громадян у більш ніж 10 областях України. Серед них - військові, медики, внутрішньо переміщені особи, а також ті українці, що не змогли з різних причин полишити свої домівки на територіях, де безпосередньо проводилися бойові дії. У контексті забезпечення соціальної стійкості — це фактично задоволення фізіологічних потреб, тобто перший базовий рівень піраміди Маслоу. Станом на сьогодні вже можемо говорити про передані 12,8 тис. тонн благодійної продукції виробництва МХП на суму більш ніж 740 млн грн”, - розповів Мороз.

Додамо

За його словами, з 24 лютого МХП разом із благодійним фондом “МХП-Громаді” допомогли із продуктами харчування понад 300 тис. внутрішньо переміщених осіб та забезпечили дитячим харчуванням понад 10 тис. дітей.

Нагадаємо

Раніше птахофабрика “Оріль-Лідер”, яка входить до агрохолдингу МХП, передала 700 кг м’яса птиці для переселенців на Дніпропетровщині. 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом