Названо найшкідливіший спосіб приготування яєць
Названо найшкідливіший спосіб приготування яєць

Названо найшкідливіший спосіб приготування яєць

Яйця дуже корисні на сніданок \ фото ua .depositphotos.com

Яйця - один з найпоширеніших варіантів сніданку, та й взагалі перекусу, і здавалося б яка шкода від курячих яєць?

Однак, за словами фахівців, курячі яйця шкоди таки можуть завдати. До того ж, вони назвали найшкідливіший спосіб приготування яєць. За даними експертів Національної служби охорони здоров'я Великобританії, смаження яєць є найшкідливішим спосіб їх приготування. Ось чому шкідливо їсти яйця кожен день.

А якщо ви ставите питанням про те, якої шкоди від варених яєць, відповідаємо - ніякої. Однак експерти радять варити яйця без додавання солі. Тобто, в порівнянні з смаженими, варені яйця шкоди не завдають.

Відео дня
Читайте також:
Приголомшливо смачні салати з виноградом: 4 рецепта на будь-який смак
Як зберегти м'ясо довго без холодильника: 10 перевірених варіантів

Також люди, які їдять яйця і здорову їжу, напевно, задавалися питанням - що буде якщо кожен день їсти яйця. Відповідь на це питання досить проста - в день здорова людина може з'їдати до двох-трьох яєць. Теоретично в тиждень можна з'їдати десять яєць і більше. Але краще, щоб їх було не більше п'яти-шести.

Від варених курячих яєць - користь і ніякої шкоди - одне-два яйця на сніданок дозволять наростити м'язову масу: яєчний білок засвоюється простіше, ніж м'ясний. Ви зміцните нервову систему і скинете вагу.

При цьому, слід завжди пам'ятати про шкоду яєць для печінки, якщо у вас з цим органом не все в порядку. Крім того, користь яєць для літніх людей буде не такою помітною, якщо в них підвищений холестерин. Також не слід частити з яйцями, якщо у вас панкреатит, проблеми з печінкою і жовчним міхуром і іноді гастрит.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Універсальний заварний крем для десертів: 4 кращих рецепта
  • Не злипається і не пригорає: як варити рис в каструлі, мікрохвильовці і мультиварці
  • Лінива піца на лаваші: дуже ситне блюдо за 10 хвилин
Источник материала
Поделиться сюжетом