Окупанти обстріляли 45 населених пунктів по всій лінії фронту, — Генштаб
Окупанти обстріляли 45 населених пунктів по всій лінії фронту, — Генштаб

Окупанти обстріляли 45 населених пунктів по всій лінії фронту, — Генштаб

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Генштаб у своєму ранковому зведенні повідомив, що окупанти за попередню добу обстріляли 45 населених пунктів і здійснили 106 вогнепальних ударів різного типу. Про це інформує УНН.

Деталі

За минулу добу противник завдав 4 ракетні та 27 авіаційних ударів, здійснив понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Від ворожих ударів постраждало понад 45 населених пунктів. Зокрема: Печеніги, Пришиб, Ярова, Спірне, Веселе, Бахмут, Мар’їнка, Красногорівка, Костянтинівка, Нескучне, Полтавка, Єгорівка, Безіменне, Кривий Ріг, Білогір’я, Запоріжжя, Білогірка, Первомайське, Миколаїв, Очаків, Високопілля, Сухий Ставок, Миролюбівка та Новогригорівка.

З 19 по 20 вересня цього року до військового шпиталю у Ростові-на-Дону доставлено 105 тіл загиблих російських військовослужбовців, здійснюються підготовчі заходи прийняти ще 200 тіл найближчим часом.

В районі Сватового було поранено командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії рф генерал-майора Цокова.

Нагадаємо

Українські військові на Миколаївщині збили 5 російських дронів-камікадзе.

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом