Котельник: Кремльов разом із Продивусом розвалюють світовий аматорський бокс
Котельник: Кремльов разом із Продивусом розвалюють світовий аматорський бокс

Котельник: Кремльов разом із Продивусом розвалюють світовий аматорський бокс

Джерело - Luckypunch.net.

Колишній чемпіон світу Андрій Котельник відреагував на рішення Міжнародної федерації боксу (IBA) заборонити виступати українським боксерам під державним прапором на чемпіонаті Європи серед юніорів.

Про це розповів сам боксер в Instagram.

 Актуально: У ФБУ обурені рішенням IBA

"Теперішній президент IBA росіянин Умар Кремльов разом зі своїм товаришем-зрадником України, розвалюють світовий аматорський бокс та показують свою "любов" до України.

Україну на юніорському чемпіонаті Європи змусили боксувати під нейтральним прапором, оскільки IBA вважає, що у справи української федерації втрутилася держава, мовляв, як так може бути, що президентом ФБУ уже не є друг Умара Кремльова.

Це усе відбувається в час повномасштабної війни, коли росія напала на Україну, в час, коли щодня гинуть мирні люди, серед яких тренери та спортсмени, в час, коли руйнується спортивна і цивільна інфраструктура.

Федерація боксу Україна на чолі з президентом Кирилом Шевченком профінансувала поїздку на чемпіонат Європи в Італію юніорські збірні.

Хлопці та дівчата також отримали екіпірування. Теперішнього президента ФБУ підтримує та визнає не тільки адекватна боксерська та спортивна спільнота України, а й міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та президент НОК України Сергій Бубка", - сказав Котельник.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Андрій Котельник (@kotelnyk_andriy)

Нагадаємо, молодіжну збірну України примусили боксувати під нейтральним прапором на чемпіонаті Європи.

  • Шевченко: Наших спортсменів хотіли змусити зняти український прапор
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader