Рош га-Шана: на прибирання за хасидами виділили майже 150 тис. грн
Рош га-Шана: на прибирання за хасидами виділили майже 150 тис. грн

Рош га-Шана: на прибирання за хасидами виділили майже 150 тис. грн

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Прибирання за паломниками-хасидами після святкування Рош га-Шана обійшлося Умані у понад 143 тисячі гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані системи “Прозорро”. 

Деталі

Участь у тендері на прибирання за хасидами взяла лише одна компанія “Центр-монтаж-електро”.

Підприємство запропонувало виконати роботи за 143 019 грн. За ці кошти, згідно з договором, компанія повинна вивезти на сміттєзвалище 140 тонн твердих побутових відходів, забезпечити дезінфекцію транспортних засобів, контейнерних майданчиків та біотуалетів.

Зазначимо, “Центр-монтаж-електро” належить родині місцевого політика та бізнесмена Володимира Кокодзея. Він раніше був наближеним до народного депутата Антона Яценка та був депутатом Черкаської обласної ради від партії “Відродження”, яку контролював нардеп.

Додамо, “Центр-монтаж-електро” неодноразово вигравав різні тендери у місті Умань. За даними YouControl, лише за цей рік підприємство отримало з тендерів понад 400 тис. грн, минулого року - понад 2,5 млн грн.

Також “Центр-монтаж-електро” був субпідрядником у тендері на 23 млн грн на будівництво фонтану в Умані, на якому потім активно піарився нардеп Антон Яценко. До самого тендеру виникали питання у АМКУ, через що на “Центр-монтаж-електро” було накладено штраф.

Нагадаємо

В Умані на Черкащині відзначили Рош га-Шана, з міста уже почали виїжджати паломники. Загалом на святкування Рош Га-Шана до Умані приїхало 23 тисячі паломників.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны