Ютуб-шоу «ебаут» запустить чоловічу версію
Ютуб-шоу «ебаут» запустить чоловічу версію

Ютуб-шоу «ебаут» запустить чоловічу версію

Чоловічий «ебаут» стартує 2 жовтня. Перший випуск називатиметься «Чоловікам (не) потрібен секс».

Ютуб-шоу «ебаут» запустить чоловічу версію. Про це повідомляється в інстаграмі проєкту.

Ведучими стануть:

  • Петро Заставний — продюсер гурту Tvorchi, ресторатор, ведучий подкасту «ФОП 3 групи Заставний П.Р.»,
  • Ігор Донскіх — «наноінфлюенсер та довоєнний стиліст», контент-менеджер секс-шопу Inside,
  • Сергій Чирков — переможець Kyiv International Stand Up Comedy Week 2019, резидент «Підпільного стендапу», редактор та сценарист «#@)₴?$0».

Чоловічий «ебаут» стартує 2 жовтня. Як анонсує команда проєкту, серед майбутніх тем: токсична маскулінність, мастурбація, шлюб, ЛГБТК+, емоції та ментальне здоровʼя, секс, зрада, залежності. Перший випуск називатиметься «Чоловікам (не) потрібен секс».

Шоу «ебаут» стартувало на ютубі у березні 2021 року як «відверте шоу на життєві, але табуйовані теми». Його співзасновницями та ведучими стали піарниця Катерина Мотрич і модель, продюсерка «The Village Україна» Наті Авдєєва. Третьою ведучою вони запросили хазяйку «Дикого театру», теле- і радіоведучу Ярославу Кравченко.

Ведучі обговорюють теми, пов’язані із сексом / стосунками, з трьох різних позицій. Однак наголошують, що не є експертками, а просто діляться власним досвідом. Їхня мета інша — говорити з людьми про те, про що вони соромляться сказати.

  • Читайте також: Катерина Мотрич, «ебаут»: У нас просвітницька й розважальна місія — говорити з людьми про те, про що вони соромляться сказати
Источник материала
Поделиться сюжетом