Названо основні проблеми експлуатації електромобілів
Названо основні проблеми експлуатації електромобілів

Названо основні проблеми експлуатації електромобілів

Фахівці у галузі електромобілів назвали основні проблеми володіння машиною з електричним двигуном. Про це повідомляє видання SlashGear.

Журналісти послалися на висновки експертів, які перерахували основні проблеми обслуговування електромобіля. За словами фахівців, машини на електричній тязі у майбутньому замінять традиційні автомобілі, проте на даний момент споживачі електрокарів стикаються зі складнощами. Насамперед, власники подібних машин не знають, де їх заряджати — так, публічні станції зазвичай забезпечують лише повільну зарядку.

У матеріалі йдеться, що дослідники зі Стенфордського університету вважають, що денна зарядка електромобілів має стати пріоритетною. Як правило, найчастіше власники електрокарів залишають свої машини на нічну зарядку. Однак одночасна зарядка великої кількості електромобілів може збільшити навантаження на мережу та пікове споживання електроенергії на цілих 25 відсотків.

Фахівці дослідницького центру П’ю запропонували вирішувати проблему зміною законодавства. Так, 65 відсотків американців молодших 35 років винаймають житло — у зв’язку з цим експерти запропонували зобов’язати орендодавців оснащувати приватні будинки електросистемою для швидкої зарядки автомобілів.

Источник материала
Поделиться сюжетом