Принц Гаррі і Меган Маркл в черговий раз "знижені на посаді": все ближче до "нетрях"
Принц Гаррі і Меган Маркл в черговий раз "знижені на посаді": все ближче до "нетрях"

Принц Гаррі і Меган Маркл в черговий раз "знижені на посаді": все ближче до "нетрях"

Герцог та герцогиня Сассекські виявилися переміщеними на офіційному сайті королівської родини. Вони потрапили до кінця списку разом із герцогом Йоркським.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

На веб-сайті представлений список значних дорослих членів королівської родини, кожен з яких має свій власний розділ «про себе». Донедавна герцог та герцогиня Сассекські фігурували приблизно в середині рейтингу.

Однак, коли веб-сайт був змінений після смерті королеви Єлизавети II, пара була переведена трохи вище за Ендрю в новому рейтингу і нижче за герцога і герцогині Глостерських.

Передбачається, що різка перестановка може бути результатом надії Карла запровадити більш урізану монархію, піднявши тих, хто підтримував короля.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

Потрясіння торкнулося не лише Сассексов та Ендрю — 80-річний принц Майкл Кентський та його дружина Марія-Крістін були повністю вилучені зі сторінки, оскільки вони не є членами королівської родини.

Тим часом 85-річна принцеса Олександра, 86-річний герцог Кентський і 78-річний герцог Глостерський, як і раніше, вважаються працюючими членами королівської родини і зберегли свої місця.

І це не вперше, коли Сассекси опускають в ієрархії на королівському сайті.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Спочатку пара сиділа трохи нижче принца та принцеси Уельських, потім герцога та герцогині Кембриджських, які тепер займають третє та четверте місце у списку після короля та королеви-консорту.

Близько 15 місяців тому, після рішення Сассексів піти з посади працюючих членів королівської сім'ї і переїхати до США, вони були переведені нижче Уессексів і принцеси Анни, щоб відобразити їх тепер меншу роль.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл показала своє справжнє нутро з "гнилиною".

Нагадаємо, глядачі налякані, почувши жахливий голос на похороні Єлизавети II у прямому ефірі.

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом