На Київщині водій на смерть збив двох дітей та намагався втекти
На Київщині водій на смерть збив двох дітей та намагався втекти

На Київщині водій на смерть збив двох дітей та намагався втекти

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У Сквирі на Київщині водій збив дівчат 6 та 8 років. Чоловік не зупинився, але не впорався з керуванням, в’їхав у дерево. Його затримали очевидці, коли він намагався втекти. Дівчата загинули. Про це у Telegram повідомив глава ГУ НП Київської області Андрій Нєбитов, передає УНН.

Цитата

«Жахлива трагедія у Сквирі. Це смертельне ДТП сталось сьогодні близько 17:07. Керманич Volkswagen здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років, не зупинився, продовжив рух, але не впорався з керуванням, в’їхав у дерево. Далі вибрався із салону, намагався втекти, але був зупинений очевидцями аварії. Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагались врятувати, але вона теж померла», - повідомив Нєбитов.

Деталі

Він зазначив, що на місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київщини. Проводяться першочергові необхідні слідчі та процесуальні дії, водій затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

«Після вручення повідомлення про підозру слідчі в обов’язковому порядку звернуться до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Винуватцю ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі», - додав Нєбитов.

Доповнення

У Львівській області біля міста Бродисталась смертельна ДТП - загинуло три жінки та дитина, є поранені.

Теги по теме
ДТП Киевская область
Источник материала
loader
loader