19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стартували зйомки фільму Аркадія Непиталюка «Уроки толерантності»
Стартували зйомки фільму Аркадія Непиталюка «Уроки толерантності»

Стартували зйомки фільму Аркадія Непиталюка «Уроки толерантності»

 Розпочалися зйомки ігрового повнометражного фільму Аркадія Непиталюка «Уроки Толерантності» за мотивами п’єси Ігоря Білиця «Гей-парад». Про це повідомляє пресслужба проєкту.

Проєкт став переможцем 17-го конкурсного відбору Держкіно та учасником пітчингу професійної секції 12-го ОМКФ. Виробництвом займається кінокомпанія «Solar Media Entertainment».

«Це історія, що має потенціал стати фільмом, який зможе достукатися до нашого темного внутрішнього світу і розколоти камінь упередженості у тих, хто її має», – коментує Аркадій Непиталюк.

За сюжетом, провінційна шкільна вчителька, бажаючи врятувати свою родину від розпаду та кредитів, вмовляє чоловіка і дітей підписатися на державну програму з євроінтеграції «Уроки толерантності». За її умовами,вони мають на певний час оселити у себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер родина вимушена боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості.

Автори сценарію: Аркадій Непиталюк, Людмила Тимошенко, Олексій Гладушевський.

Продюсер: Сергій Лавернюк. У ролях: Олександр Ярема, Олена Узлюк, Христина Мруга, Акмал Гурезов, Олександр Піскунов, Борис Георгіївський.

Фото надане пресслужбою проєкту

Теги по теме
украинское кино кинопроизводство
Источник материала
Поделиться сюжетом