Львів’янам рекомендують зробити запас води щонайменше на три доби
Львів’янам рекомендують зробити запас води щонайменше на три доби

Львів’янам рекомендують зробити запас води щонайменше на три доби

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Наразі всі насосні станції Львіввводоканалу працюють без перебоїв, як і системи водопостачання клієнтам, проте критична інфраструктура досі залишається при прицілом ворога, а отже львів'янам радять запастися водою. Про це інформує УНН.

Цитата

«Як ми уже зрозуміли, наш ворог — не люди, тому наша інфраструктура досі у небезпеці. Львівводоканал просить усіх за можливості зробити запас питної води вдома щонайменше на 72 години», – йдеться в повідомленні водоканалу у Facebook.

Деталі

Згідно з рекомендаціями Львівводоканалу, одній дорослій людині потрібно на добу 1,5-2 літри питної води та 10-12 літрів для гігієни та приготування їжі.

При цьому у водоканалі повідомили, що вчора, станом на 23:00, усі насосні станції підприємства після відновлення стабільної подачі електроенергії вже працювали в заданому режимі. І що сьогодні системи водопостачання та водовідведення працюють у штатному режимі, тиск питної води в мережі в межах норми. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

Нагадаємо

Мер Львова Андрій закликав жителів Львівської області мінімізувати використання електроенергії в домівках.

Теги по теме
война вода Львов и Львовская область
Источник материала
Поделиться сюжетом