Головне за ніч: білорусь погрожує Польщі, правила комендантської години, прогноз на зиму та більше повітряних тривог в Україні
Головне за ніч: білорусь погрожує Польщі, правила комендантської години, прогноз на зиму та більше повітряних тривог в Україні

Головне за ніч: білорусь погрожує Польщі, правила комендантської години, прогноз на зиму та більше повітряних тривог в Україні

Білорусь ввела режим контртерористичної операції та погрожує Польщі

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

У Білорусі було введено режим «контртерористичної операції». Самопроголошений лідер Олександр Лукашенко або сильно переживає, або готує чергову провокацію. Про це повідомив міністр закордонних справ країни Володимир Макей.

На росії вигадали спосіб ще більше "закрутити гайки" населенню: копіюють однодумців з Північної Кореї

Росія з кожним днем ​​все більше перетворюється на Північну Корею. Тепер ухилістів затримуватимуть навіть співробітники ДІБДР. Справа в тому, що у них є певні списки осіб, які вирішили не з'явитися до військкомату і спокійно катаються містами, але тепер їм буде страшно навіть вийти з дому за хлібом, бо їх відловлюють як гарматне м'ясо.

Російські окупанти, скріншот: YouTube

Борщ із часничком буде без сала: як високо злетіли ціни на улюблений продукт українців

У НБУ попереджали про стрімке прискорення інфляції та за спостереженнями, ціни вже набрали шалені темпи. Українські супермаркети регулярно оновлюють інформацію про вартість продуктів і зараз споживачам розповіли, скільки коштує сало - частий гість на столах українців.

Сало, скріншот із відео

Комендантська година в Україні: що має право зробити поліція з порушником, а що заборонено

Сьогодні ми живемо у досить страшний та незвичайний час. Вже майже вісім місяців діє комендантська година і після певного часу перебувати на вулиці заборонено. Але, при цьому, порушники все ж таки перебувають. Депутат Київради Зоя Ярош розповіла, що мають право робити співробітники правоохоронних органів, якщо вони затримали порушника.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Зима 2022/2023: чи буде повторення шалених снігопадів десятирічної давності, синоптик зробив помісячний прогноз

Наближається зима з холодами. Це не найулюбленіша пора року більшості людей, а зокрема українців із цього року. Ніхто не знає чого очікувати і які сюрпризи могла підготувати природа для нас. Прогнозом погоди на зиму 2022-2023 років поділився експерт Andrej Flis. Він відомий тим, що спеціалізується на довгостроковому прогнозуванні сезонної погоди тощо.

Зима сніг. фото: Знай.ua

Більше і довше: повітряні тривоги через окупантів витягнуть останні нерви українців

Стало відомо про те, що в Україні тепер повітряні тривоги можуть тривати довше, ніж звичайно. Виною цьому стали іранські дрони, якими росія атакує мирні міста. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

Люди в бомбосховищі. Фото: скрін youtube

Источник материала
Поделиться сюжетом