Окупанти під виглядом “евакуації” вивозять з Херсону полонених та увʼязнених
Окупанти під виглядом “евакуації” вивозять з Херсону полонених та увʼязнених

Окупанти під виглядом “евакуації” вивозять з Херсону полонених та увʼязнених

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Окупанти під виглядом "евакуації" вивозять з Херсону затриманих і полонених, які утримувалися в колоніях, СІЗО та ізоляторі тимчасового тримання. Про це у своєму Facebook повідомила директорка департаменту зв'язків з громадськістю Херсонської міської ради Гаяне Оганесян, передає УНН.

Цитата

«Є інформація, що ввечері 20 жовтня російські загарбники, під виглядом "евакуації" почали вивозити із колоній, СІЗО та ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) в Херсоні полонених людей в невідомому напрямку. Серед полонених є як жінки, так і чоловіки.

За наявною інформацією, херсонців утримували в нелюдських умовах: бранці не отримували нормального харчування, лікування, у камерах, які розраховані на три особи і на кількаденне перебування, місяцями утримували по 10 і більше людей. З великою долею вірогідності можна сказати, що серед них був і міський голова Херсона Колихаєв Ігор. До цього не було інформації, що його вивезли за межі Херсона», – повідомила Оганесян.

Нагадаємо

Генштаб ЗСУ повідомляє, що місто Херсон залишила значна частина населення. Російські окупанти, що залишилися у місті, переодягаються у цивільний одяг та заселяються у залишені помешкання. Ворог готує Херсон до вуличних боїв.

Теги по теме
оккупация эвакуация
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны