19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стартував масштабний проект по ремонту вантажівок для ВСУ
Стартував масштабний проект по ремонту вантажівок для ВСУ

Стартував масштабний проект по ремонту вантажівок для ВСУ

Наші захисники на передовій сьогодні гостро потребують повнопривідних вантажівок для доставки зброї, боєприпасів, спорядження та ін.

Потреба в таких машинах оцінюється близько 4 тис. од. Щоб задовольнити її був запущений новий проект «Тачки на ТРОкачку».

Його головна мета — відремонтувати старі всюдиходи ГАЗ і ЗІЛ, які сьогодні масово іржавіють на різних складах. Реставрація однієї машини коштує близько 3000 доларів, що удвічі менше, ніж ціна уживаного автомобіля такого класу на ринку.

І вже є перші приклади такої автореанімації. Співвласник логістичної компанії, а нині офіцер управління логістики штабу Командування Сил ТрО ВСУ Віктор Шевченко за свій рахунок придбав сім старих вантажівок ГАЗ-66. Дві київських СТО взялися безкоштовно відремонтувати ці машини. Загальна вартість робіт склала 19 300 доларів.

Підтримати проект можна або фінансово — для закупівлі необхідних запчастин, або безпосередньо узяти на ремонт вантажівки. Ініціатори проекту разом з Силами теробороны ВСУ готові підшукати і доставити на СТО необхідну кількість автомобілів.

Для успішної реалізації проекту «Тачки на ТРОкачку» був залучений благодійний фонд «Буревій», який займається акумуляцією і розподілом коштів, а також веде необхідну звітність.

Источник материала
Поделиться сюжетом