Італійські пошукові катери знайшли 4 тіла під час пошуків дитини
Італійські пошукові катери знайшли 4 тіла під час пошуків дитини

Італійські пошукові катери знайшли 4 тіла під час пошуків дитини

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. У понеділок італійські військові кораблі в пошуках немовляти, яке зникло з човна з мігрантами, який перекинувся минулого тижня, натомість виявили чотири тіла дорослих, очевидно, з попередньої аварії корабля, передає УНН посилаючись на АР.

Деталі

Тіла двох жінок та двох чоловіків були виявлені катерами берегової охорони та прикордонної поліції у водах біля узбережжя Лампедузи, італійського туристичного острова на південь від Сицилії.

Пошуки проводилися після того, як у суботу неподалік безлюдного острівця Лампіоне, що неподалік Лампедузи, перекинувся човен з мігрантами. Пара серед 39 врятованих мігрантів повідомила владу, що їхня двотижнева дочка зникла.

Доповнення

Гуманітарні організації заявляють, що неможливо дізнатися точну кількість мігрантів, які загинули в небезпечній подорожі на борту човнів контрабандистів, які прагнуть дістатися Південної Європи.

Часто влада дізнається про зниклих безвісти мігрантів лише тоді, коли ті, хто вижив на затонулих човнах, розповідають, що деякі попутники зникли безвісти, або члени сімей у рідних країнах, які дізналися про аварії корабля, зв'язуються з владою в надії отримати новини.

Новий прем'єр-міністр Італії, украй правий лідер Джорджа Мелоні, виступає за морську блокаду південного Середземномор'я, щоб перешкодити контрабанді людей.

Теги по теме
Италия
Источник материала
Поделиться сюжетом