У ПриватБанку докладно розповіли про невиплачені кредити українців: що робитимуть із боржниками
У ПриватБанку докладно розповіли про невиплачені кредити українців: що робитимуть із боржниками

У ПриватБанку докладно розповіли про невиплачені кредити українців: що робитимуть із боржниками

У державній фінансовій установі ПриватБанк розповіли, як тепер надходитимуть із кредитними боргами своїх клієнтів. Чи це сильно вплине на них.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це стало відомо з листування ПриватБанку з одним зі своїх клієнтів на порталі Minfin .

Справа в тому, що ПриватБанк тепер псуватиме кредитну історію тим своїм клієнтам, які не сплачують вчасно за позиками. Також вони більше не зможуть робити позики ні в Приватбанку, ні в будь-яких інших фінансових установ.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Самі ж кредитні борги нікуди не подінуться, і лише обростатимуть далі відсотками та штрафами. Повертати доведеться набагато більше грошей.

Далі було наведено приклад. Клієнт під ніком kuzne4i попросив поради у користувачів. Він узяв кредит у банку під Оплату частинами, але потім втратив роботу. Відповідно, більше немає можливості оплачувати свій борг.

"Підкажіть, хто мав досвід, що буде з "оплатою частинами", якщо я не внесу оплату в строк? .

Скарга, скріншот: Мінфін

При цьому практично відразу прийшла й відповідь від співробітників банку. За їхніми словами, це призводить до відповідних заходів, які явно не сподобаються громадянам. По-перше, клієнт сильно зіпсує собі кредитну історію, і тоді ніхто не йтиме йому на зустріч, навіть якщо виникне потреба у новому кредиті.

Що буде з клієнтом, якщо він перестане виплачувати борг - співробітники не розповіли, але допомогли розібратися чоловікові з цим інші клієнти.

"Я підкажу вам, що станеться зі станом вашого рахунку. Навіть незважаючи на те, що у вас кредитний ліміт "0", банк продовжить обчислювати з вас регулярний платіж і заганяти стан вашого рахунку в "мінус", за цими боргами банк ще нараховуватиме" відсотки, якщо ви й далі не платитимете, то банк і наступного місяця обчислюватиме з вас черговий місячний платіж ще більше заганятиме в "мінус", також нараховуватиме відсотки на суму заборгованості та + (увага) відсотки на відсотки", - мальовничо описав ситуацію користувач під ніком Lolik1837.

Скарга, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, що "Укрпошта" розпочала видачу одноразової допомоги: правила, вимоги, суми виплат

Раніше повідомлялося, що ціни на пальне в Україні стабілізувалися: за скільки А ЗС продають бензин, дизель та автогаз

Також, до цих вакансій слід придивитися: яку роботу та зарплати пропонують під час війни

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом