ПриватБанк заганяє українців у борги незрозумілими списаннями з карток: "Постійно плачу гроші"
ПриватБанк заганяє українців у борги незрозумілими списаннями з карток: "Постійно плачу гроші"

ПриватБанк заганяє українців у борги незрозумілими списаннями з карток: "Постійно плачу гроші"

Клієнтка поскаржилася на ПриватБанк через незрозумілі їй списання з картки. Детально ситуацію вона пояснила на порталі Мінфін.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Українка розповіла, що користувалася карткою "Універсальна" від ПриватБанку із кредитним лімітом. Усю заборгованість вона погасила і хотіла закрити картку, але з рахунку почали списуватись суми у розмірі 70 та 200 гривень, заганяючи клієнтку у "мінус".

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Я користувалася Універсальною карткою в приват банку, я погасила всю суму заборгованості, Окей! Вони знімали на якусь скарбничку - Який у мене немає, Окей - обов'язковий платіж знімали. Але! ЧОМУ! При використанні кредитної картки універсальної знімають 200 гривень або 70 гривень, це буде завжди так знімати? Один раз?", - написала жінка.

Клієнтка обурилася тим, що продовжує втрачати гроші через те, що колись користувалася карткою та вимагала пояснень від ПриватБанку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін minfin

"Я закрила карту ще згори було 20 гривень і мені ще зняли! Відсотків великих не було, але я хочу закрити картку і забути! А не я постійно плачу гроші, бо колись там я користувалася цією карткою, як це розуміти?" , - обурилася клієнтка.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "На біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом