В США вийшли мемуари Меттью Перрі
В США вийшли мемуари Меттью Перрі

В США вийшли мемуари Меттью Перрі

Актор відверто розповів про свою кар'єру, романтичні стосунки та про багаторічну алкогольну та наркотичну залежність.

Книга «Друзі, коханці та велика жахлива річ» (Friends, Lovers and the Big Terrible Thing) 53-річного Меттью Перрі, що добре відомий за роллю Чендлера Бінга в серіалі «Друзі», вийшла в США 1 листопада. Про це повідомляє Meduza.

Меттью Перрі зізнався, що вперше спробував алкоголь у 14 років, а в 18 років він уже випивав постійно. Після другого сезону «Друзів» актор вирушив до Лас-Вегаса на зйомки комедії «Поспішиш — людей насмішиш» (1997). Там він потрапив в аварію на гідроциклі, і йому прописали знеболювальне вікодін. Після цього він приохотитився до таблеток. Іноді актор приймав до 55 доз вікодину на день. Щоб отримати таблетки, він симулював болі та мігрені на  у лікарів і навіть забирався до чужих будинків і рився в аптечках.

За власними словами, за своє життя Перрі відвідав шість тисяч зборів анонімних алкоголіків, 15 разів проходив курс реабілітації, 65 разів — детоксикації, перебував на апараті життєзабезпечення, переніс 14 операцій (останню — у січні 2022 року) та витратив від семи до дев'яти мільйонів доларів, щоб позбавитися залежності.

Мемуари, що заздалегідь були оголошені багатьма ЗМІ найочікуванішою книгою року, вже очолили чарт продажів Amazon.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що зйомки спецепізоду серіалу «Друзі» перенесли через COVID-19.

Фото: mattyperry4

Теги по теме
сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом