У Німеччині колишній чоловік вбив лучанку
У Німеччині колишній чоловік вбив лучанку

У Німеччині колишній чоловік вбив лучанку

Маму волонтерки Анастасії Котвицької з Луцька 51-річну Оксану вбили в Німеччині.

Про це розповіла журналістка Наталка Щука на своїй сторінці у фейсбуці.

«Настя з 13 років жила з бабусею. Бо саме тоді її батьки розлучалися і все в житті підлітка стало дуже складно. Опорою був старший брат, бабуся і мама. Мама Оксана все життя працювала в аптеці у Луцьку. Вона хотіла, щоб її діти жили краще. Тому після розлучення поїхала на заробітки до Німеччини. Працювала прибиральницею, виживала», - розповідає Наталія Щука.

За словами журналістки, Оксана все життя малювала. Це те, що її рятувало. Але через постійні проблеми жінка багато років не могла брати пензлі до рук. Не могла малювати. Не вірила в себе і свій талант.

«В Німеччині Оксана вийшла заміж. Спочатку все було чудово. Вона повірила в те, що кохання існує, що щастя є. Але чоловік почав знущатися. Він принижував її, бив, страшно ревнував. Але Оксана не розповідала про це своїм дітям. А коли вони приїжджали в гості, її чоловік-німець поводив себе ідеально. Щойно вона опинялась наодинці з коханим, він продовжував її бити. Про це знала лише близька подруга Оксани. Жінка подала на розлучення, але чоловік постійно переслідував Оксану, погрожував», - пише дописувачка.

Оксана переїжджала з місця на місце, щоб чоловік не знайшов її. Із собою, крім речей, возила свої картини, які знову почала малювати. Вперше за багато часу.

«Два дні тому Оксана попросила свою подругу поїхати з нею додому до колишнього, щоб забрати свої речі. Але німець, чоловік Оксани застрелив її на очах в подруги, а потім зробив постріл собі в голову. Оксана померла, а він вижив…», - додає Наталія.

Донька Настя з перших днів війни переїхала до Львова. Вона весь цей час волонтерила в центрі підтримки ВПО. Дівчина зробила дуже багато хороших справ для людей.

Журналістка закликає небайдужих людей допомогти доставити тіло мами Анастасії додому. Адже на це потрібно 4 тисячі євро.

Моно: 5375414107642414
Приват: 5169360001832231
Установа банку - ПриватБанк
МФО банку - 305299
Отримувач платежу - КОТВИЦЬКА АНАСТАСІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА
IBAN - UA743052990000026202746495565
Рахунок отримувача - 26202746495565
Валюта картки - UAH
РНОКПП отримувача - 3725910246

Источник материала
Поделиться сюжетом