Папа Римський отримав осколок міни, яка зруйнувала храм в Ірпені
Папа Римський отримав осколок міни, яка зруйнувала храм в Ірпені

Папа Римський отримав осколок міни, яка зруйнувала храм в Ірпені

Папа Римський, який нещодавно казав про “гуманізм росіян”, отримав від глави УГКЦ Святослава Шевчука фрагмент російської міни, яка знищила фасад храму у Ірпені. 

Папі Римському вручили фрагмент міни, яка зруйнувала фасад храму в Ірмені. Цей “подарунок” він отримав від глави УГКЦ Святослава Шевчука.

Про це Шевчук написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Наш подарунок Святішому Отцеві Франциску — фрагмент російської міни, яка у березні знищила фасад храму УГКЦ в місті-мученику Ірпені — символічний ще й тому, що подібні фрагменти російських мін, бомб та ракет ми щоденно витягуємо з тіл військових, цивільних і навіть невинних дітей. Вони є видимими знаками тотального знищення та смерті, які росія несе на українську землю”, - наголосив Святослав Шевчук.

Він також додав, що під час розмови Франциск начебто висловив близькість до багатостраждального українського народу та запевнив, що є поруч з українцями.

Нагадаємо, що нещодавно Папа Римський здивував світ своїм ставленням до росіян, які вбивають українців. Він назвав громадян РФ “гуманістами”. Також він згадав Достоєвського, який начебто "надихає християн до осмислення християнства".

Читайте також:

  • Окупанти примусово вивозять з Херсонщини мирних мешканців - Генштаб
  • ЗСУ відтісняють окупантів та обороняються на сході і півдні: Міноборони - про ситуацію на фронті
  • У США запустили в космос ракету-носій, деталі для комплектування якої виготовили в Україні

За що Валерія Залужного поважають найкрутіші армійці світу: історія головокомандувача ЗСУ

Источник материала
Поделиться сюжетом