Хіросіма та Нагасакі: путін зробив страшний натяк на ядерний удар
Хіросіма та Нагасакі: путін зробив страшний натяк на ядерний удар

Хіросіма та Нагасакі: путін зробив страшний натяк на ядерний удар

Російський диктатор путін ніяк не може награтися з ядерним озброєнням і вирішив насторожити французького лідера Макрона можливим ударом.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це із посиланням на власні джерела у французьких дипломатичних колах повідомило британське видання Daily Mail.

Справа в тому, що в черговій телефонній розмові путін зазначив, що бомбардування атомними бомбами свого часу японських міст Хіросіма та Нагасакі показало, що "не потрібно атакувати великі міста для того, щоб перемогти".

Путін і ядерний вибух, фото hyser

У Франції це сприйняли як своєрідний анонс і натяк застосування тактичного ядерного озброєння, і можливо це буде явно не столиця.

"Це прозвучало як дуже серйозний натяк на те, що Путін може підірвати тактичну ядерну зброю на сході України, залишивши Київ неушкодженою. Здається, це була суть його зауважень. Путін хоче донести повідомлення, що на столі є всі варіанти відповідно до російської ядерної доктрини". зброї", – цитує видання неназване джерело.

До речі, раніше в Кремлі неодноразово заявляли про те, що відповідно до оборонної доктрини застосування ядерного озброєння можливе у відповідь на агресію, проте для Росії, як відомо, закони не писані.

Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео

З одного боку, вони чудово розуміють, що в такому разі Росія назавжди перестане існувати як держава, проте їм уже нічого втрачати.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки підірвали дві атомні бомби над японськими містами Хіросіма та Нагасакі 6 та 9 серпня 1945 року. Це стало причиною капітуляції Японії та закінчення Другої світової війни.

Макрон і Путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що голова Волинської ОВО закликає не панікувати, спростував чутки

Раніше повідомлялося, що папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого російського народу" і висловлює свою повагу

Також сміялися всією казармою: путінський вояка повоював рекордну кількість часу - ВСУ порахували хвилини

Теги по теме
Эммануэль Макрон
Источник материала
Поделиться сюжетом