ПриватБанк роздає школярам по 1000 грн: хто та на яких умовах може отримати
ПриватБанк роздає школярам по 1000 грн: хто та на яких умовах може отримати

ПриватБанк роздає школярам по 1000 грн: хто та на яких умовах може отримати

Українські школярі можуть отримати 1000 гривень від ПриватБанку. Які умови потрібно виконати, щоби претендувати на гроші, розповіли в пресслужбі банку.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

ПриватБанк часто радує клієнтів акціями з можливістю отримати цінний приз або грошовий виграш. Цього разу банк вирішив порадувати маленьких українців та запустив акцію для дітей-власників Карточок Юніора та їхніх батьків. Зазначається, що кожного тижня учасники можуть виграти по 50 сертифікатів giftmall на 1000 гривень, а фіналісти змагаються за три Apple iPhone 13 Pro 128Gb.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Щоб взяти участь, батькам потрібно зареєструватися в акції, щотижня виставляти та перевіряти завдання у сервісі "Зробив – заробив" у своєму Приват24 з категорії вказаної в повідомленні про старт ліги. Дітям — виконувати завдання та отримувати бали. Більше поставлених та виконаних завдань – більше шансів на перемогу", - розповіли у банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "що далі, тим гірше": українці з карткою "ПриватБанку" відчули на своєму гаманці несподівані ліміти, люди залишилися без грошей.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста .

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, " На біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк" .

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом