Заступник мера Дніпра присоромив містян за секс у громадських вбиральнях
Заступник мера Дніпра присоромив містян за секс у громадських вбиральнях

Заступник мера Дніпра присоромив містян за секс у громадських вбиральнях

Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко розповів, що пеленальні столики у нових громадських вбиральнях, які були встановлені у місті, стали надто часто виходити з ладу.

Протягом тривалого часу причина поломок залишалася загадкою.

Про це посадовець написав у Facebook.

«Проаналізувавши рівень народжуваності в місті Дніпро і середню вагу новонародженої дитини, передумов для деформації пеленальних столиків ми так і не виявили.

систему міської каналізації.

Але мої мрії були розбиті вщент», – зазначив Лисенко.

За словами заступника міського голови, причина виявилася простою – городяни займаються сексом на пеленальних столиках у громадських туалетах, що призводить до їхньої поломки.

Лисенко підкреслив, що співробітники, які виконують роботи в технологічному приміщенні, неодноразово чули крики, що долинали з туалету.

Для надання допомоги або своєчасного можливого порятунку життя вони змушені були екстрено відкривати приміщення туалету.

«В результаті 100% екстрених відкриттів ними неодноразово були візуально зафіксовані акти «дружби організмами» наших городян на пеленальних столиках», – розповів чиновник.

У зв’язку з цим заступник мера звернувся до городян з закликом не займатися сексом у громадських туалетах та дбайливо ставитись до майна громади.

Також повідомлялося, що російські окупанти розбомбили біотуалет у Харкові.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны