Дмитро Співак розповів, чому путін весь час скаржиться і хоче миру
Дмитро Співак розповів, чому путін весь час скаржиться і хоче миру

Дмитро Співак розповів, чому путін весь час скаржиться і хоче миру

Політичний та громадський діяч Дмитро Співак розповів, що з вересня сильно змінилася риторика путіна, замість погроз він блефує, скаржиться та хоче миру.

Про це він розповів у своєму блозі.

«Вам не здається, що ваш лідер, путін, починаючи з вересня, починає невиразно розмовляти, щось говорити і вже ні слова про спеціальну військову операцію та про мету спеціальної військової операції, як було до серпня, вже нічого ні слова «за планом». Вже весь час скаржиться та хоче миру», - наголошує Дмитро Співак.

Крім цього, додає він, путін постійно блефує зі своїми гучними заявами на міжнародній арені, і цей блеф виходить назовні. Зокрема, зазначає експерт, це стосувалося і пошуків «брудної бомби» в Україні, і ситуації із зерновою угодою, коли він її зупиненням намагався шантажувати світ.

Проте, констатує він, один дзвінок Ердогана і проблема вирішилася, хоч і знову незрозумілими заявами путіна. Тобто, розповідає експерт, росія обстрілює Україну і ракетами, і дронами, знищує енергетичну інфраструктуру, залишаючи українців без світла, а путін ще обурюється, що ми відповідаємо.

«Щось там полетіло до Севастополя, щось вибухнуло і ось скаржиться путін світовій спільноті, Ердогану скаржиться, каже, що це взагалі таке. Так власний Чорноморський флот ще не принижував ніхто, як це зробив путін. Якщо він скаржиться світу на Україну, яка посміла кудись чогось у Криму, то хоче, щоб захистили. Загалом приниження на показ», - робить висновок Дмитро Співак.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом