Мою музику замінили сирени. Наталка Денисенко зворушила прочитанням вірша про життя у війну
Мою музику замінили сирени. Наталка Денисенко зворушила прочитанням вірша про життя у війну

Мою музику замінили сирени. Наталка Денисенко зворушила прочитанням вірша про життя у війну

Українська акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно висловилася про російську музику в Україні, цього разу здивувала підписників чуттєвим прочитанням вірша. Твір, що має назву "Мою музику замінили сирени", написав український музикант та автор Данило Галико.

На своїй сторінці в Instagram Денисенко опублікувала відповідний ролик. У підписі до відео вона зазначила, що початок війни назавжди змінив життя кожного українця: "З початку повномасштабного вторгнення ми живемо в зовсім іншій реальності, і моя соцмережа також стала інструментом боротьби, за що я регулярно плачу блокуванням"

У коментарях українці не стали приховувати свого захвату від почутого та засипали Денисенко компліментами. Більшість користувачів зазначили, що цей вірш дуже точно передає настрій нашого сьогодення.

"До мурах", "Доторкнулось до душі", "Чудовий вірш", "Клас, до мурах! Це ті слова, які в голові кожного з нас… Жах і сум, але віра і сила наша ще сильніша. Ми вистоїмо!", "Дуже сильно", "Вау! Дякую. Розберу на цитати", "Боже який талант. Які гарні вірші Наталка читає", "Чого це так класно і боляче водночас?!", "Ви коли читаєте, то завжди просто неймовірно та до самої глибини душі", "До сліз, Плачу. Просто плачу. Але ми переможемо", "Ви неймовірна, дуже гарна і талановита людина", - висловилися користувачі мережі.

Вірш "Мою музику замінили сирени"

мою музику замінили сирени

мої сни замінили новини

мої струни замінили нерви

вся надія на джавеліни

мої вулиці замінили підвали

мою каву замінило мастило

моїх друзів замінили вокзали

але дух як ніколи сильний

мої книги замінила тривога

мій рюкзак замінив всю квартиру

моє ліжко замінила підлога

та ніщо не замінить віру

не замінить ніщо мою ненависть

мою лють замінятиме місто

ми зітремо у порох, корита хвіст

і всі голови від цього монстра.

Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують сина.

Источник материала
Поделиться сюжетом