19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У мережі показали, як із Запорожця зробили розкішний лімузин
У мережі показали, як із Запорожця зробили розкішний лімузин

У мережі показали, як із Запорожця зробили розкішний лімузин

Як відомо, на території України та колишніх країнах, які входили до складу СРСР, є маса автолюбителів, які захоплюються автомобілями від ЗАЗ. Ці машини виготовляли десятки років тому, проте їх можна побачити на дорогах і зараз. Є безліч варіантів модифікованих радянських автомобілів, про один з них і зараз йтиметься.

На території України було виявлено унікальний екземпляр радянського автомобіля. Один із українських ентузіастів Сергій Кравченко з Кіровоградської області прославився тим, що зробив із Запорожця справжній лімузин.

Як відомо, українцеві знадобилося аж три «гобраті» Запорожці, щоб зробити з них унікальний Запорожець завдовжки шість метрів.

Варто зазначити, що творіння Сергія Кравченка виглядає дуже незвичайно і може здивувати найзапеклішого автомобіліста. Як не важко здогадатися, була зроблена дуже довга і важка робота. Українському автомобілісту знадобилося близько двох років, щоби закінчити модифікацію Запорожця-лімузина.

Щодо начинки цього екземпляра, то він має звичайний двигун від Запорожця. Це говорить про те, що він набирає максимальну швидкість 80 кілометрів на годину. Також він має 4 фари, а його салон може захопити багатьох.

Відомо, що у салоні Запорожця-лімузина є холодильник, бар, люк, телефон та аудіосистема.

Источник материала
Поделиться сюжетом