Російська порноакторка стала амбасадоркою букмекера 1xBet
Російська порноакторка стала амбасадоркою букмекера 1xBet

Російська порноакторка стала амбасадоркою букмекера 1xBet

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Російська порноакторка Єва Ельфі стала амбасадоркою проросійського букмекера 1xBet, який продовжує нелегально працювати в Україні, попри позбавлення ліцензії. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт компанії.

Деталі

На першій же сторінці сайту 1xBet розміщено банер, який закликає українців робити ставки разом з російською порноакторкою Євою Ельфі.

Зазначимо, що Єва Ельфі раніше вже проявляла свою небайдужість до спорту. В січні вона зробила фотосесію на підтримку омського хокейного клубу “Авангард”, який належить російській нафтодобувній компанії “Газпром нефть”. Також Ельфі захоплюється кіберспортом.

                 

Нагадаємо

6 вересня через "російський слід" Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей позбавила ліцензій для роботи в Україні ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала під брендом 1хBet. Попри це, проросійський букмекер продовжує нелегально працювати в Україні і намагається оскаржити це рішення в суді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допоки ЗСУ відвойовують Херсонщину, російський 1xBet продовжує працювати в Україні 

Разом з тим, у ході досудового розслідування Бюро економічної безпеки знайшло підстави для внесення на розгляд Уряду пропозиції щодо накладення санкцій на букмекерську контору 1хBet.

Источник материала
Поделиться сюжетом