Нардеп Яценко проігнорував День Гідності та Свободи
Нардеп Яценко проігнорував День Гідності та Свободи

Нардеп Яценко проігнорував День Гідності та Свободи

КИЇВ. 22 листопада. УНН. Народний депутат Антон Яценко, який зазвичай вітає українців з усіма святами, проігнорував у своїх соцмережах День Гідності та Свободи. Про це повідомляє УНН із посилання на сторінки нардепа у соцмережах.

Деталі

Зазвичай у своїх соцмережах нардеп Антон Яценко не забуває вітати українців з усіма святами. Лише у листопаді він привітав своїх підписників з 9 святами, зокрема, Днем студента, Всесвітнім днем боротьби з цукровим діабетом, Днем працівників сільського господарства тощо. Однак нардеп оминув День Гідності та Свободи, який символізує боротьбу українців проти російського впливу та за європейський курс нашої держави.

Воно й не дивно, адже під час Революції гідності Яценко був по іншу сторону барикад від протестувальників. Тоді він входив до “Партії регіонів”, разом зі своїми однопартійцями підтримував так звані “диктаторські закони 16 січня”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З люстрацією було щось не так": нардеп пояснив, як проросійські агенти потрапили до Ради 

Ба більше, нардеп хотів “розстріляти майданівців”, через що мав конфлікт з нині покійною правозахисницею Іриною Ноздровською. 

Нагадаємо

Раніше колишній бранець кремля та перший заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко закликав перевірити народного депутата Антона Яценка на колабораціонізм. 

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны