Як посмажити картоплю за лічені хвилини: корисний лайфгак
Як посмажити картоплю за лічені хвилини: корисний лайфгак

Як посмажити картоплю за лічені хвилини: корисний лайфгак

Розповідаємо секрет швидкого смаження картоплі

В умовах відключень електроенергії, коли  періоди підключення світла стають все коротшими та потрібно все встигнути, способи швидкого приготування їжі стають все  більше актуальними.

Простий лайфгак допоможе швидко засмажити картоплю до смачної скоринки.

Приготувати гарнір зі смаженої картоплі дуже просто – достатньо почистити овоч, нарізати його частинками, скибками (на ваше уподобання), викласти на сковороду з олією, маслом, салом, знову таки на тому, що ви любите смажити і приготувати до золотистого кольору.

Зазвичай, щоб приготувати таким чином картоплю потрібно 10-15 хвилин.

А якщо часу обмаль і от-от повинні відключити світло. Можна звичайно увімкнути на максимум плиту, але тоді є ризик, що картопля підгорить. Тому краще скористатися невеликим секретом.

Цим способом користуються працівники закладів харчування, яким потрібно забезпечити швидке приготування їжі. І ось у чому він полягає. Перед тим, як викласти порізану картоплю на розпечену сковорідку, її потрібно покласти в місткість з гарячою водою, всього лише на 3-5 хвилин.

І після цього можна спокійно смажити далі. За декілька хвилин з'явиться звичайна скоринка, а середина не буде сирою.

Читайте також:

  • Як засолити сало, щоб було смачним: відповіді на найпоширеніші запитання
  • Як зберігати м'ясо без холодильника: перевірені поради
  • Сирна кава – рецепти приготування вишуканого напою
Источник материала

Оригинальная версия

Поделиться сюжетом