Масований ракетний обстріл: коли чекати нового удару
Масований ракетний обстріл: коли чекати нового удару

Масований ракетний обстріл: коли чекати нового удару

Росіяни незабаром можуть завдати нового масованого ракетного удару по нашій території. На цьому терористи точно не зупиняться.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це розповів представник прес-служби Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у ефірі телемарафону, зазначають на сторінці відомства.

За словами експерта, путін хоче продовжити терор українською територією, і нові масовані ракетні обстріли безперечно відбудуться.

Російські окупанти, скріншот: YouTube

Для підготовки їм потрібно буде не менше одного тижня, і мета їх одна – занурити українців у холод та темряву під час війни. У такий спосіб вони думають, що змусять Київ піти на переговори з Кремлем, проте влада вже зазначила, що цього не станеться.

"Ми розуміємо, що періодичність - це приблизно "тиждень +". Це той період, який потрібен, щоб підготуватися до наступного масованого ракетного удару", - сказав Андрій Юсов.

результати обстрілів Запоріжжя

Україна продовжує тим часом підготовку до оборони наших земель, і вдосконалюють систему протиповітряної оборони, проте нам досі потрібна допомога від наших партнерів.

"Але те, що терористичний режим продовжуватиме ці атаки, то це безперечно", - додав він.

Ракета. Фото: скриншот з відео

Але, є й приємні новини, у них закінчуються запаси високоточної зброї, хоч є ще й невисокі ракети. Вони мають величезну кількість ракетних комплексів С-300, які несуть особливу небезпеку для прифронтових міст типу Харкова, Миколаєва, Херсона, а також Запоріжжя. Це ті міста, куди їхні ракети ще дістають.

Нагадаємо, що Борис Джонсон назвав країни, які скептично ставилися до війни в Україні до 24 лютого

Раніше повідомлялося, що російські окупанти гріються від вогнищ через погану амуніцію і здають свої позиції української артилерії .

Також росіяни хочуть напасти на власний Білгород, щоб заспокоїти прихильників війни: путін продовжує демонструвати відсутність логіки

Источник материала
Поделиться сюжетом