"Металіст" та "Чорноморець" розписали безгольову нічию в останньому матчі року УПЛ
"Металіст" та "Чорноморець" розписали безгольову нічию в останньому матчі року УПЛ

"Металіст" та "Чорноморець" розписали безгольову нічию в останньому матчі року УПЛ

Одесити та харків'яни не порадували уболівальників голами.

У п'ятницю, 25 листопада, в рамках п'ятнадцятого туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2022/23 харківський "Металіст" розписав нічию з одеським "Чорноморцем". Матч завершився з рахунком 0:0.

В середині першого тайму мали можливість відкрити рахунок одесити. Постріл від Дмитра Юсова здалеку з лівого флангу парирував біля ближньої стійки голкіпер.

На початку другої половини зустрічі ще один момент створив "Чорноморець" – Єгор Демченко завершував у центрі штрафного подачу з правого флангу від Володимира Шопіна, але Дмитро Непогодов парирував м'яч у дальньому куті.

"Металіст" не зумів створити жодного серйозного моменту біля воріт суперника, натомість наприкінці матчу Ілля Путря міг таки подарувати одеситам перемогу – зі штрафного він закрутив повз праву девятку.

  • Після цього матчу "Чорноморець" має 10 очок перебуває на 15-й позиції турнірної таблиці. "Металіст" з 16 очками закриває топ-10 ліги.
  • У наступному турі після зимової перерви "Чорноморець" на виїзді зустрінеться з "Вересом", а "Металіст" цього ж дня прийматиме "Рух".

Читайте також:

УПЛ онлайн: результати матчів 15-го туру Чемпіонату України з футболу

Ледь не сталося камбеку: "Шахтар" у гольовій перестрілці виграв останній матч 2022 року

Початок матчу "Шахтаря" в УПЛ відкладено через повітряну тривогу, поєдинок "Дніпра-1" перервано

Источник материала
Поделиться сюжетом