Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві
Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

З 24 лютого онлайн-журнал Viva.

ua продовжував роботу в режимі нон-стоп.

На початку повномасштабної війни ми перейшли на соціальний формат, змінили теми з розважальних на ті, які морально підтримували українців, допомагали психологічно та об’єднували.

Нашою метою було всім, хто нас читає і слідкує за Viva! в соціальних мережах, дати надію, стимул рухатися далі та робити свій внесок у боротьбу.

25 листопада, попри блекаут, у самому серці столиці — готелі Premier Palace Hotel — зібралися люди, які продовжили цю місію.

Кожен гість благодійного вечора Viva! став причетним до збору коштів для частини спеціального призначення А5750 ССО ЗСУ на засоби зв’язку та камери з зумом для спостереження.

У цьому нас підтримав «Благодійний фонд ЕСФІРЬ».

Lida Lee.

Слава Соломка.

Вітальне слово до гостей заходу виголосила головна редакторка онлайн-видання Viva.

ua Людмила Гріцфельдт.

Мирослава Смірнова, почесна засновниця «Благодійного фонду ЕСФІРЬ».

Ведучий заходу — телеведучий каналу «Київ», актор театру та кіно Слава Соломка — під час відкритого благодійного аукціону розіграв унікальні лоти: картину художника київських муралів Андрія Ковтуна, присвячену 19-річному герою України, «Запорізькому меснику», який з ПЗРК збив 6 ворожих літаків; ексклюзивний піджак і сорочку від бренду 24ethno_avenue, створені в українському етнічному стилі; лімітоване видання односолодового віскі Whisky Wolfburn Slava Ukraini з винокурні Wolfburn — цей скотч витримувався впродовж семи років у бочках з під бурбону; головка витриманого сиру від українського виробника «Мукко», який нещодавно отримав бронзу на Всесвітньому конкурсі World Cheese Awards-2022 у Лондоні.

Генеральний партнер благодійного вечора Viva! на підтримку ЗСУ — компанія Farbmann Kolorit Group, бренд лакофарбових матеріалів з 20-річною історією та відомим ім'ям.

Сьогодні «Фарби Колорит» – єдиний в Україні виробник фарби, який використовує виключно імпортну сировину.

Бренд Kolorit отримав престижну нагороду «Вибір року-2020» та звання «Краща фарба українського виробництва».

Ольга Женевська, керівниця проєктів компанії Farbmann Kolorit Group.

У межах благодійного вечора відбулось дефіле українського преміального бренду одягу 24ethno_avenue, який поєднує в собі сучасний стиль та унікальне самовираження в традиційних мотивах.

Бренд використовує 100% натуральні тканини, етнічні мотиви та у кожному виробі вплітає наш унікальний національний генетичний код.

Далі на гостей чекала дегустація українських та європейских вин від мережі фірмових магазинів «Вина світу» в компанії відомого сомельє Олега Кравченка, а також вишукані страви від шефа ресторану «Ікігай» Дмитра Кривошапа.

Ця частина заходу мала назву фудпейрінг — коли страви та напої гармонійно поєднані між собою і чудово смакують разом.

Ілона Гвоздьова з подарунковим боксом від преміального українського бренду Inro.

Inro – це цілий світ: світ ароматів, вражень, очікувань, спогадів, можливостей та емоцій.

Традиційно головним водним партнером заходу стала ТМ «Моршинська».

Читайте також.

Час розправляти крила! Як відбулася івент-презентація спеціального номеру Viva! Connecting Women.

Viva! Польща присвятила номер Україні.

На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента.

Хедлайнеркою івенту стала українська співачка Lida Lee, яка занурила гостей у проникливу музичну атмосферу та ексклюзивно виконала нову композицію «Люблю».

Потужний голос Ліди, що пробирає до мурах, змусив зал аплодувати стоячи.

Lida Lee, Dj Starkov.

Б'юті-подарунок від американського бренду Circadia, філософія якого зосереджена на хронобіології — науці про природні циркадні ритми шкіри та тіла.

Принципи захисту шкіри від пошкоджень зовнішніми факторами протягом дня і стимулювання внутрішніх механізмів відновлення під час сну є основою концепції Circadia.

За атмосферу і музичний настрій цього вечора відповідав діджей з 15-річним досвідом у шоубізнесі, спортсмен, амбасадор спортивних брендів та волонтер Анатолій Старков.

Головна редакторка друкованої версії журналу Viva! Іванна Слабошпицька, Слава Соломка.

Анна Луценко, Слава Соломка.

Тільки завдяки нашим воїнам ми можемо проводити вечори саме так: спілкуватися, слухати музику наживо, споглядати красиве, продовжувати працювати і мати завтрашній день.

Тож підтримуємо ЗСУ, читаємо Viva!, наближаємо перемогу разом.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны