Київ досі в режимі екстрених відключень: графіки не діють - YASNO
Київ досі в режимі екстрених відключень: графіки не діють - YASNO

Київ досі в режимі екстрених відключень: графіки не діють - YASNO

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Київ все ще в режимі екстрених відключень. Стабілізаційні графіки не діють, але ми на них орієнтуємося і до них наближаємося. Про це повідомив СЕО постачальника енергоресурсів YASNO Сергій Коваленко у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Час, який кияни проводять без світла, скорочується. У понеділок кияни у середньому відключалися на 9 годин, а вчора - менше ніж на 7 годин на добу. Сьогодні і самі обмеження були меншими - 545 МВт. Протягом дня відключалося 953 тисячі клієнтів, на 5 тис менше, ніж учора.

Але поки що ми все одно в режимі екстрених відключень. Стабілізаційні графіки не діють, але ми на них орієнтуємося і до них наближаємося", - написав Коваленко.

Доповнення

В Укренерго наголосили, що загальний дефіцит в енергосистемі – це наслідок семи хвиль ракетних ударів росіян по енергетичній інфраструктурі країни.

23 листопада масований ракетний обстріл армії рф по Україні призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також були уражені об'єкти електропередачі. У багатьох містах України були перебої зі світлом, у тому числі у столиці.

Теги по теме
Украина Киев электроэнергия
Источник материала
Поделиться сюжетом