Вадим Карасьов пояснив, чому США зменшують допомогу Україні
Вадим Карасьов пояснив, чому США зменшують допомогу Україні

Вадим Карасьов пояснив, чому США зменшують допомогу Україні

Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

За словами експерта, коли американці натякають на переговори в російсько-українській війні, вони говорять насамперед про криву успіху. Зокрема, зазначає він, Марк Міллі як військовий стратег, 4-зірковий генерал (а це найвищий армійський чин у США) чудово розуміє, що є кульмінаційна точка, за якою далі може і не бути чергова велика перемога.

«Будь-який закон, будь-який імператив для політика, військового, стратега тощо – завжди визначити свою точку успіху, кульмінацію, за якою ти можеш програти, а не виграти нове. І друге для політика – це завжди знати, коли треба вчасно зупинитись», - наголошує Вадим Карасьов.

Принагідно він також звертає увагу на те, що розміри допомоги від США Україні зменшуються: у квітні ми отримали 300 тисяч снарядів 155-міліметрового калібру, у жовтні – 98 тисяч, листопаді – 21 тисячу. А Артилерія, наголошує політолог, є ключовим фактором у сьогоднішній сухопутній війні, але не можна також забувати і про те, що відбувається у повітрі.

«Це безконтактна війна у рамках економії насильства. Нова економія насильства, політекономія насильства. Менше жертв і більше точкових ударів для того, щоб здолати супротивника завдяки руйнуванню його інфраструктури, доріг, мостів, зв'язку, електрики, води, тощо», - пояснює Вадим Карасьов.

Як повідомляв Знай.ua, військовий експерт розповів, чому старий світовий порядок більше не працює.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський розповів, хто в розумінні росії має входити до «руского міра».

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны