5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Південна Корея на останніх хвилинах вирвала перемогу над Португалією та пробилася до плейоф ЧС-2022
Південна Корея на останніх хвилинах вирвала перемогу над Португалією та пробилася до плейоф ЧС-2022

Південна Корея на останніх хвилинах вирвала перемогу над Португалією та пробилася до плейоф ЧС-2022

Гол наприкінці зустрічі подарував Південній Кореї путівку до 1/8 фіналу.

У п'ятницю, 2 грудня, збірна Португалії поступилася національній команді Південної Кореї в матчі 3-го туру групи H чемпіонату світу-2022. Поєдинок завершився з рахунком 2:1.

Португальці відкрили рахунок вже на 5-й хвилині протистояння. Діогу Далот відпасував прямо у ноги Рікарду Орті і він пробив по порожніх воротах.

Суперники відповіли на 17-й хвилині – Джин Су Кім вразив ворота збірної Португалії, але взяття воріт скасували через положення поза грою.

В середині першого тайму Південна Корея таки зуміла забити гол у відповідь – Йон Гвон Кім підхопив м'яч у глибині штрафного майданчика після розіграшу кутового та переграв голкіпера майстерним ударом низом по центру воріт.

Наприкінці тайму Кріштіану Роналду змарнував чудову нагоду забити з меж воротарського майданчика. Він зіграв на добиванні, але головою спрямував м'яч повз ліву стійку. 

У додатковий до другого тайму час команда Південної Кореї вирвала перемогу – Хі Чхан Хван підібрав м'яч у штрафному майданчику та переграв голкіпера ударом низом по центру воріт.

  • Португалія набрала 7 очок та вийшла до плейоф з першого місця. Ще одну путівку до наступного раунду завдяки перемозі отримала Південна Корея (4). Уругвай (4) та Гана (3) завершують боротьбу на Мундіалі.

Читайте також:

Усе вирішили міліметри: як суперечливий гол Японії вибив Німеччину з ЧС-2022 (фото, відео)

Досягнення з гірким присмаком: голкіпер "Баварії" встановив історичний рекорд чемпіонатів світу

Суперкамбек за три хвилини: Японія шокувала Іспанію та з першої сходинки вийшла до плейоф ЧС-2022 (відео)

Источник материала
Поделиться сюжетом