На New York Times оголосили страйк на добу вперше за 40 років
На New York Times оголосили страйк на добу вперше за 40 років

На New York Times оголосили страйк на добу вперше за 40 років

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Співробітники газети New York Times оголосили 24-годинний страйк вперше за 40 років, повідомили у профспілці видання, пише УНН.

Деталі

У середу ввечері профспілка повідомила, що угоди не досягнуто, і пройде страйк. "Ми знаємо, чого ми варті", — додала профспілка.

Деталі

Співробітники відділу новин та інші члени NewsGuild of New York кажуть, що їм набридли переговори, які затягнулися з того часу, як у березні 2021 року закінчився їхній останній контракт, зазначає NBC News.

Минулого тижня профспілка оголосила, що понад 1100 співробітників влаштують 24-годинну зупинку роботи, починаючи о 00:01 у четвер, якщо обидві сторони не укладуть контракт.

У четвер вранці NewsGuild написала у Twitter, що співробітники "нині офіційно на призупинці роботи, що є першим випадком такого масштабу в компанії за 4 десятиліття. Відмовитись від улюбленої роботи ніколи не буває легко, але наші учасники готові зробити все можливе, щоб зробити редакцію кращою для всіх".

Переговори відбулися у вівторок, а певні й у середу, але сторони не наблизилися до рішення з таких питань, як підвищення заробітної плати та політика віддаленої роботи, пише видання.

Але представник New York Times Даніель Роудс Ха заявила у своїй заяві, що вони все ще вели переговори, коли їм повідомили, що страйк триває. "Розчаровує, що вони чинять такі крайні дії, коли ми не в безвиході", - сказала вона.

Було незрозуміло, як це вплине на висвітлення новин у четвер. Цього дня працівники планували провести мітинг біля офісу газети біля Таймс-сквер.

Доповнення

Масштабний страйк поштових працівників, лекторів та вчителів охопив Велику Британію

Теги по теме
США СМИ
Источник материала
Поделиться сюжетом