РОДОВІДшкола та IDS Ukraine почали співпрацю щодо створення та підтримки джерел Української ідентичності
РОДОВІДшкола та IDS Ukraine почали співпрацю щодо створення та підтримки джерел Української ідентичності

РОДОВІДшкола та IDS Ukraine почали співпрацю щодо створення та підтримки джерел Української ідентичності

КИЇВ. 9 грудня. УНН. 6 грудня, в день ЗСУ, Генеральний директор компанії IDS Ukraine, виробника найвідоміших в Україні брендів "Моршинська" і "Миргородська", Марко Ткачук підписав з директором дистанційної РОДОВІДшколи Ігорем Дідковським уклад "По співпраці та взаємодії щодо створення та підтримки джерел Української ідентичності".

Деталі

Згідно цього документу, компанія IDS Ukraine виступить партнером створення інноваційних освітньо-культурних програм навчання дітей в Україні та світі, включаючи програми раннього дошкільного розвитку та середньої школи.

Урочисте підписання домовленостей відбулося в історичному червоному корпусі Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, який є амбасадором РОДОВІДшколи в Києві та області. Ректор Володимир Бугров урочисто затвердив підписання цього дороговказу між компанією і найсучаснішою дистанційною РОДОВІДшколою.

Унікальність та інноваційність РОДОВІДшколи полягає у поєднанні двох форматів навчання: SCORM, що являє собою набір стандартів та специфікацій віддаленого навчання та дозволяє надавати навчальний матеріал окремими невеликими блоками, котрі можуть включатись у різні навчальні курси та гарантовано забезпечувати бажання самоосвіти, та STEMА – гармонійного поєднання напрямків науки, технологій, технічної творчості та математики, включно мистецтво, в окремий напрям в освіті, при якому в навчальних програмах посилюється природничо-науковий компонент, інноваційні технології та якісний розвиток свідомості.

"РОДОВІДшкола, окрім 22 академічних шкільних предметів, РодовідУчителів2022, на які вона під час війни обрала разом з МОН України найкращих вчителів, має ще й 18 унікальних РодовідУчителів: основи української ідентичності, Трипільська культура, засади національно-патріотичного виховання та десятки перехресних з класичними предметів – біохімія, нанотехнології, органічне сільське господарство, профілактична медицина, неінвазивна діагностика, штучний інтелект, космічна екосистема світу, ІТ-стартапи та ІТ-індустрія, кібер і нацбезпека, які сукупно і визначать майбутню спеціалізацію України та її експансію у світ!" – розповів Ігор Дідковський, автор РОДОВІДшколи.

Окрім того, для забезпечення живої соціалізації школярів РОДОВІДшкола формує 25 РОДОВІДамбасадорів з найкращих університетів у кожній області. Так, школа представлена в Криму через Таврійський національний універстиет ім. В. І. Вернадського, а в Рівному та області – Острозькою академією. І так по всій країні.

"Ми щиро раді долучитися до створення нової ланки у сфері освіти. Підтримка РОДОВІДшколи – це великий крок і наш внесок у розвиток освіти та культури України, що є пріоритетом для існування Нації та тісно переплітається з цінностями нашого бізнесу", – зазначає Марко Ткачук, Генеральний директор компанії IDS Ukraine.

Теги по теме
Украина Образование
Источник материала
Поделиться сюжетом