20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Полтава залишилася без електроенергії - мер
Полтава залишилася без електроенергії - мер

Полтава залишилася без електроенергії - мер

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Полтава залишилася без електроенергії на тлі ворожої ракетної атаки, повідомив мер міста Олександр Мамай у Телеграм, пише УНН.

Цитата

"Полтава без електроенергії. Полтавці! Зберігайте спокій. Поки ми лишаємося без електропостачання. Вимкніть всі електроприлади", - зазначив Мамай.

Деталі 

Мер Полтави зазначив, що всі лікарні міста підключені до генераторів, працюють в штатному режимі. Пологовий будинок також підключений до альтернативних джерел енергії і працює в штатному режимі.

Окрім того, він повідомив про екстрене засідання штабу, де обговорили ситуацію стосовно відсутності електроенергії у зв‘язку з ракетними обстрілами. "У пунктах обігріву, де є автономні котельні, буде підключено резервні джерела живлення для запуску котелень", - зазначив Мамай.

Також він закликав містян зробити запас їжі, води та ліків. "Бажано придбати продукти довготривалого зберігання, які не псуватимуться без холодильника і які можна приготувати без затрат електроенергії... Крім цього, слід зробити запас питної та технічної води. Запасіться необхідними ліками", - зауважив мер міста.

Додамо

Мер Кременчука Віталій Малецький повідомив, що місто через вітсутність електропостачання на Полтавщині залишилося без опалення.

Доповнення

Усією Україною поширилася повітряна тривога. У Києві та по областях працює ППО.

Через ракетні удари пошкоджено енергооб'єкти на сході та півдні України.

По всій Україні ввели аварійні відключення світла.

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом