У Чернівцях водій Skoda допустив наїзд на пішохода: справу скерували до суду
У Чернівцях водій Skoda допустив наїзд на пішохода: справу скерували до суду

У Чернівцях водій Skoda допустив наїзд на пішохода: справу скерували до суду

Нагадаємо, 27 жовтня 2022 року на вулиці Героїв Майдану в Чернівцях 63-річний водій автомобіля «Skoda» допустив наїзд на пішохода. В результаті ДТП травмувався 64-річний чернівчанин. Слідчі поліції за вказаним фактом завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В ході досудового розслідування співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили, що того дня 63-річний водій автомобіля «Skoda», виїжджаючи з паркувального майданчика, не врахував дорожньої обстановки, проявив неуважність та допустив наїзд на пішохода. У результаті ДТП травмувався 64-річний місцевий житель. Відповідно до висновку експерта, потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції зібрали докази провини кермувальника та скерували матеріали кримінального провадження до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Теги по теме
полиция ДТП новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом