Жінка поцупила з гардеробу навчального закладу в Чернівцях 700 гривень
Жінка поцупила з гардеробу навчального закладу в Чернівцях 700 гривень

Жінка поцупила з гардеробу навчального закладу в Чернівцях 700 гривень

12 грудня 2022 року, близько 15 години, з приміщення гардеробу одного навчального закладу міста Чернівці жінка заволоділа 700 гривнями з сумки 20-річного буковинця. Правоохоронці повідомили їй про підозру, а суд обрав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. За вчинене чернівчанці загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили, що 12 грудня 36-річна місцева жителька зайшла до гардеробу одного місцевого навчального закладу та заволоділа 700 гривнями 20-річного жителя села Коровія. Однак розпорядитись чужими коштами зловмисниця не змогла, так як була викрита працівниками закладу.

Правоохоронці затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав порушниці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Процесуальне керівництво вказаного кримінального провадження здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Теги по теме
полиция Деньги новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом