Кар'єрний центр для жінок Вона хаб відкрили у Чернівцях
Кар'єрний центр для жінок Вона хаб відкрили у Чернівцях

Кар'єрний центр для жінок Вона хаб відкрили у Чернівцях

У Чернівцях відкрили кар’єрний центр для жінок, котрі постраждали від домашнього чи гендерно зумовленого насильства, «Вона хаб». Його мета – запропонувати постраждалим послуги для вдосконалення професійних навичок та успішного працевлаштування. Платформа реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA Ukraine) за підтримки уряду Великої Британії. Виконавчим партнером у Чернівецькій області виступила громадська організація «Інноваційні соціальні рішення». Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

«Це не просто можливість підтримки, а потужний інструмент для того, щоб кожна жінка відчула себе вільною, окриленою, незалежною, амбітною. Це те, що ми розвиватимемо у нашому хабі», - зазначають представники громадської організації.

«Такі хаби є можливістю показати, розказати, спрямувати. Бо жінки, матері, вони самі все зроблять. Тут працюють фахівці, які підкорегують, надихнуть і підтримають, а жінка усе зробить сама. Тому, що ВОНА - Вільна Окрилена Незалежна Амбітна», - сказав заступник голови обласної ради Михайло Павлюк.

У «Вона хабі», який знаходиться за адресою Героїв Майдану, 66 у Чернівцях, індивідуально оцінюють потреби та можливості кожної жінки, допомагають побудувати персональну стратегію для досягнення мети. Крім того, працює платформа, де можна записатися на безкоштовну консультацію до кар’єрного радника, за його направленням отримати індивідуальну консультацію психолога, брати участь в ініціативах, подавати заявки на безкоштовні курси, тренінги, вебінари з метою розвитку професійних та комунікаційних навичок.

Фото: facebook.com/oblrada.cv.ua

Теги по теме
помощь новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом