White Christmas: чернівчан кличуть на культову новорічно-різдвяну музику
White Christmas: чернівчан кличуть на культову новорічно-різдвяну музику

White Christmas: чернівчан кличуть на культову новорічно-різдвяну музику

Ідеальний спосіб відчути новорічний настрій - поринути у вир різдвяних святкувань 25 грудня на улюбленій концертній програмі "White Christmas". У 2022-му "White Christmas" буде ще й чудовим подарунком до Дня Святого Миколая. Відбудеться він у філармонії. Початок о 19:00.

"Наша концертна програма вже встигла стати для багатьох чудовою зимовою традицією та збирає слухачів з різних українських міст. Приходьте, щоби наповнитися світлом та атмосферою наймагічнішого періоду в році – різдвяного. У ці часи нам всім надзвичайно важливо бути разом, допомагати одне одному. "White Christmas" – музична традиція новорічних свят", – запрошують на подію організатори.

На сцені лунатимуть всесвітньовідомі новорічні хіти: Frank Sinatra "Let it snow", "Jingle Bells", "Santa Claus Is Coming To Town", ABBA "Happy New Year", Elvis Presley "Blue Christmas", Wham! "Last Christmas", Mariah Carey "All I want for Christmas is you", Andy Williams "It's The Most Wonderful Time Of The Year", і ще  багато інших не менш відомих святкових композицій. Новорічні пісні прозвучать у виконанні симфонічного оркестру, солістів Павла Ільницького, Оксани Караїм та за участі Ladies' TRIO.

Квитки тут: https://concert.ua/uk/event/white-christmas-chernivtsi

Теги по теме
музыка новости Черновцов Рождество концерт
Источник материала
Поделиться сюжетом